Sollicitatieprocedure

 
Stap 1

Stap 1

Verstuur je sollicitatie via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina. Binnen 1 dag ontvang je van ons een bevestiging van jouw sollicitatie. Vervolgens beoordelen wij je CV en motivatie en nemen telefonisch contact met je op indien we nog vragen hebben.

 
Stap 2

Stap 2

Daarna bespreken we jouw profiel met de leidinggevende van de vacature en laten we weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Indien je niet wordt uitgenodigd, ontvang je een afwijzing.

 
Stap 3 (Optioneel)

Stap 3 (Optioneel)

Je eerste sollicitatiegesprek bij ons op kantoor!

 
Stap 4

Stap 4

Tweede sollicitatiegesprek, mogelijk inclusief een rondleiding. Afhankelijk van de functie vind er voorafgaande aan het tweede gesprek een assessment plaats.

 
Stap 5

Stap 5

Na het tweede sollicitatiegesprek doen we jou een arbeidsvoorwaarden voorstel om bij ons aan de slag te gaan.

 
Stap 6

Stap 6

Nadat je getekend hebt, heten wij je van harte welkom bij Hessing. Je bent nu onderdeel van onze familie.

Bij het solliciteren ga je gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature. Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database. Gedurende de sollicitatieprocedure raadplegen wij mogelijk sociale media. Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.