Skip to main content
SuperVlot.
SuperVlot.
De wereld van vers is constant in beweging. We kunnen vers alleen SuperVers houden als we er bovenop zitten. Dat betekent letterlijk: van krat tot schap in 24 uur. Stonden onze producten gister nog op het veld, vandaag rollen de verse groenten en fruit van de band in onze Vers Fabriek, zo de schappen in. Dat vraagt om snel schakelen en een flink portie aanpassingsvermogen.
SuperScherp.
SuperScherp.
Een zo vers mogelijk product met een zo goed mogelijke houdbaarheid, dag in, dag uit. We horen je denken: poeh, flinke uitdaging… Dat is het ook! Maar daar draaien wij onze handen niet voor om. We blijven scherp en zorgen 24/7 voor een juiste kwaliteit, smaak en consistentie van onze producten.
<b>“De wereld van vers is dynamisch en vooral super relevant. Dat biedt heel veel mogelijkheden om door te groeien.”</b>
Karlijn Litjens, Young Professional
“De wereld van vers is dynamisch en vooral super relevant. Dat biedt heel veel mogelijkheden om door te groeien.”
SuperFris.
Meegaan met de snel veranderende wereld, daar heb je een frisse mindset voor nodig! Zo denken we continu na over nieuwe technieken en producten en lopen we voorop in innovatie. Ons geheim? Een goede forecast. Vooruitkijken en weten wanneer welke vraag ontstaat. Dat is het belangrijkste ingrediënt.
SuperFris.
<b>“SuperTrots ben ik wanneer ik door de supermarkt loop en daar onze producten zie liggen, want ik weet wat voor werk eraan vooraf is gegaan om dat voor elkaar te krijgen.”</b>
Jane Brauer, HR Manager Zuid
“SuperTrots ben ik wanneer ik door de supermarkt loop en daar onze producten zie liggen, want ik weet wat voor werk eraan vooraf is gegaan om dat voor elkaar te krijgen.”
SuperSterk.
SuperSterk.
Koploper zijn is één ding, maar het ook blijven is niet bepaald appeltje-eitje. We zijn sterk in wat we doen, daar zijn we niet voor niets groot mee geworden. Nu moeten we met elkaar zorgen dat we voorop blijven lopen. Dat betekent dat we vooruit moeten denken, moeten innoveren en stappen moeten en dúrven nemen.

Verse vacatures