Skip to main content
<b>“Gezond eten is een makkie. Wekelijks bestel ik verse producten uit de SuperVers Shop. Koken voor vrienden en familie wordt daarmee nóg leuker!”</b>
Romy van der Heijden, Recruiter
“Gezond eten is een makkie. Wekelijks bestel ik verse producten uit de SuperVers Shop. Koken voor vrienden en familie wordt daarmee nóg leuker!”
Shop voordelig en gezond in onze SuperVers shop.
Wij maken gezonde kwaliteitsproducten. Daar laten wij onze mensen natuurlijk ook graag de vruchten van plukken. Gezond en lekker eten rolt vers van de band, zo onze SuperVers shop in. Mét hoge kortingen, natuurlijk. Zo kom jij met extra power de dag door! #SuperFood.
Shop voordelig en gezond in onze SuperVers shop.
Blijf fris en fruitig met de Health Club.
Blijf fris en fruitig met de Health Club.
We zien graag dat onze collega’s lekker in hun vel zitten. Daarom geven wij korting op sportscholen, elke dag gratis fruit en organiseren wij regelmatig sportieve evenementen. Ga jij wielrennen, hardlopen of help jij je afdeling tijdens het jaarlijkse Hessing voetbaltoernooi aan de felbegeerde Hessing Bokaal?
Good food is a good mood.
Good food is a good mood.
En dat snappen we bij Hessing maar al te goed. We zijn er immers elke dag mee bezig om honderdduizenden mensen te helpen bij het maken van een gezonde én lekkere keuze. Het favo gerecht van collega Marjolein? “Sowieso de Midden-Oosterse Pompoenstoof! Heerlijk comfort food dat zo lekker staat te pruttelen terwijl buiten de bladeren van de boom vallen.”