Hessing Extra's


Ontvang een StartBonus

Exclusief voor geselecteerde vacatures. Bekijk de geselecteerde vacatures hier.

 

Ontwikkel jezelf en groei snel door.

Bij ons krijg je de ruimte om je skills te ontwikkelen en snel door te groeien. Je leert veel in de praktijk, maar we bieden ook speciale opleidingen om je verder te ontwikkelen.

 

Blijf fris en fruitig met de Health Club

We zien graag dat onze collega’s lekker in hun vel zitten. Daarom geven wij korting op sportscholen, elke dag gratis fruit en organiseren wij regelmatig sportieve evenementen. Wielrennen, hardlopen of help jij je afdeling tijdens het jaarlijkse Hessing voetbaltoernooi aan de felbegeerde Hessing Bokaal? Uiteraard laten we een lekker biertje tijdens de derde helft of een feestje niet staan 😉. 

 

Shop voordelig en gezond in onze SuperVers shop

Wij maken gezonde kwaliteitsproducten. Daar laten wij jou natuurlijk ook graag gebruik van maken. Gezond en lekker eten rollen vers van de band en met hoge korting onze SuperVers shop in. Met extra power je dag door. #SuperFood. 

Werk samen met een sterk team

We werken met een divers team dat dezelfde drive deelt en ervoor zorgen dat er wekelijks miljoenen verpakkingen onze klanten dagelijks blij te maken/bereiken. En er worden aan de lopend band grappen gemaakt.