2
imgHelmond
 
imgkommber

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures!

imgZwaagdijk
 
imgtomaat

Over werken bij Hessing

Kom erachter waarom jij ons team moet komen versterken!

imgcarriere
 
imgpurple1

Sollicitatieprocedure

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure

Wat betekent werken bij Hessing?

Hessing is een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen. Als één van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie is er maar één belofte die telt: elk product van Hessing moet gemakkelijk, lekker, gezond én supervers zijn. Ons team is divers, gedreven en ambitieus. Er zijn volop mogelijkheden voor onder andere opleiding en ontwikkeling, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Door middel van vakmanschap, gedrevenheid, inzet en flexibiliteit dragen onze medewerkers dagelijks bij aan de verdere groei en professionalisering van onze onderneming. In een professionele productieomgeving werken wij in teamverband aan een gezond en verantwoord kwaliteitsproduct.

Waarom werken bij Hessing?

Hessing is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Binnen enkele uren worden er duizenden kilo’s verse groente en fruit gekeurd, gesneden, gemengd, verpakt en afgeleverd. Miljoenen verpakte versproducten gaan iedere week vanuit verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Denemarken op transport. In totaal werken er ruim duizend mensen bij Hessing. Kom jij ons team versterken?

Groei

Werken bij Hessing betekent werken in een groeimarkt, want steeds meer klanten herkennen onze superverse producten. En doordat het bedrijf groeit, zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden voor jou! Wij investeren in jouw ontwikkeling.

Toegankelijk

In de dynamische wereld van het dagvers gesneden en verpakte AGF-product is Hessing een stabiele werkgever met een prettige werksfeer. Door onze informele werkwijze bieden wij daarnaast gelijke kansen voor ieder functieniveau.

Duurzaam

Hessing is voor mensen met ambitie en energie die in een duurzame omgeving willen groeien. Al onze producten zijn duurzaam en gezond. Dit geldt uiteraard ook voor ons bedrijf zelf: als ambitieuze en innovatieve organisatie lopen wij voorop in ontwikkeling en automatisering.

Betrokken

Wie werkt bij Hessing wordt onderdeel van de familie én het succes van de organisatie. Samen werken we iedere dag naar een hoger niveau en ons succes creëren we dan ook als team. Bij Hessing zijn we trots op ons eindproduct en hebben we hart voor de zaak.