Job Openings

Operator (Food)

 

De functie van Operator bij Hessing is een veelzijdige functie, jij geeft leiding en sturing aan een productielijn. Tevens bewaak je de kwaliteit van onze verse producten en verhelp je kleine technische storingen. Natuurlijk ben je er niet vies van ook de handen uit de mouwen te steken, want om de doelstellingen te halen werk je actief mee in het productieproces.

In deze functie werk je afwisselende diensten, 1 week dag dienst en een week nacht dienst, 2 weken van maandag tot en met vrijdag en de andere 2 weken dinsdag tot en met zaterdag.

Werkzaamheden:         

 • Uitvoeren van bedieningswerkzaamheden van minimaal één productielijn. De taken die hierbij zijn:
  • Instellen van de machine op de vereiste waarden snijsnit, hoeveelheid schoonmaakmiddel(afdeling fustwasserij), tracebility, aantallen, zaklengte, snelheid, gewichtsdosering, datumopdruk enz.);
  • Controleren en waar nodig bijsturen van geautomatiseerde processen;
  • Het registreren van productiegegevens van de lijn;
  • Op- en ombouwen van apparatuur / machines;
  • Uitvoeren van eenvoudige onderhoud- en reparatiewerkzaamheden /verhelpen van storingen;
  • Begeleiden en instrueren (nieuwe) medewerkers;
 • Uitvoeren en registreren van kwaliteitscontroles aan proces en product op: correcte vorming en sluiting van zakken/schalen, vulgewicht, gasmetingen, metaaldetectie, PH waarden enz;
 • Uitvoeren en naleven van voorschriften ten behoeve van kwaliteitsborging met betrekking tot HACCP, BRC en interne huisregels en hierin sturing geven;
 • Verrichten van ondersteunende en voorkomende werkzaamheden (b.v. in projecten) die zorgdragen voor een ongestoorde productievoorgang, zoals uitvoeren van vervangende werkzaamheden op een andere afdeling en het ondersteunen van collega’s. Komt met eenvoudige verbetervoorstellen.

Wat vragen wij van je         

 • Je beschikt over een Mbo werk- en denkniveau 4;
 • Je hebt leidinggevende ervaring in de foodindustrie;
 • Je hebt relevante kennis of werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en eventueel Engelse taal in woord
 • Je hebt kennis van voedselveiligheid (HACCP) ;
 • Je bent technisch goed onderlegd.
 • Je bent zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht.

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.
 
Over ons

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 06-40021468

 

You are applying for the job Operator (Food) at Werken bij Hessing (Zwaagdijk.productie.243).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

By filling in this application form, your provided data will be storaged in a database. This information will be handled carefully and confidentially. Your information will not be provided to third parties. On the basis of this information we can check to what extent your profile is a match with the vacancy in question.

By sending the application, you agree that your data will be stored in a database subject to the aforementioned conditions.

We will only use the data for the purposes mentioned above. You can withdraw the permission at any time by contacting us.

MAILME

Note for agencies:
We will not accept unsolicited resumes. Please do not forward resumes to us, as we are not responsible for any fees related to unsolicited resumes.