Vacatures

Storing- & Onderhoudsmonteur

 

Als Storing- & Onderhoudsmonteur wordt je bij Hessing regelmatig op de proef gesteld, jij gaat op zoek naar de oplossing achter elk probleem. In onze productieomgeving werken wij met verschillende soorten machines, daar het voor jou een uitdaging is om zoveel mogelijk machines op je duimpje te leren kennen. Je voert zowel correctief- als preventief onderhoud uit en verzorgt tevens de administratieve afhandeling daarvan. Ook neem je bij Hessing deel aan interne projecten, mede omdat je het leuk vindt om na te denken over verbeteringen.

 

Werkzaamheden:     

  • Je geef voorlichting en instructies aan medewerkers;
  • Adviseert over het juiste, maar ook veilig gebruik van de machines;
  • Je werkt in een 4-ploegendienst, daar er bij ons ook op zaterdag en op feestdagen geproduceerd wordt.

Wat vragen wij van je   

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar;
  • Enkele jaren relevante werkervaring als binnen een productie werkomgeving;
  • Flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht.
  • En natuurlijk ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig aan de slag.

 

Wat bieden wij

Een uitdagende functie bij een fantastisch en gezond familiebedrijf in het West-Friese Zwaagdijk. Bij Hessing Supervers dragen dagelijks honderden collega’s bij aan gezond en vers eten. Wij verwerken verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades. Deze producten leveren wij uit aan de grote supermarkt-, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

 

Een interessante baan voor de langer termijn, waar wij volop mogelijkheden bieden voor o.a. opleiding en ontwikkeling. Tevens bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer. Wil je meer weten?

 

Over ons

Hessing is al 60 jaar specialist in het snijden en verwerken van groente en fruit. Met vier vestigingen in Nederland, ruim 1500 medewerkers, 800 kant-en-klare versproducten is Hessing van een klein familiebedrijf in het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude uitgegroeid tot een van de drie grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Als dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met de bijbehorende dagelijkse uitdagingen is er voor ons is er maar één belofte die telt: al onze producten moeten gemakkelijk, lekker, gezond én vers zijn. Of nee, supervers!

 

Solliciteren

Heb je interesse en herken je jezelf in bovengenoemd profiel? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jiska Andeweg (Recruiter) op telefoonnummer 0228-351742.

Je reageert op de vacature Storing- & Onderhoudsmonteur bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.227).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.