Vacatures

Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen

 

In de functie van medewerker technische dienst snijmiddelen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de snijmiddelen en messen. Hiertoe controleer en verwissel je de messen van snijmachines o.a. tijdens controlerondes. Je verhelpt 1e lijns storingen aan de snijmiddelen en/ of snijmachines en voert preventieve onderhoudswerkzaamheden uit (b.v. vervangen van tandwielen) en verrichten van licht slijpwerk van o.a. handmessen. Verder geef je voorlichting en instructie aan medewerkers m.b.t het juist en veilig gebruik van de snijmiddelen en/of snijmachines. Tevens behoort (in samenwerking met operator) het proefdraaien van de producten om te controleren of de juiste snij instelling is bereikt tot je taken. Samen met je collega’s van de Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de snij-middelenvoorraad.

Een goede basis

  • Je beschikt over Lbo+ werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Lts/ V(m)bo techniek), eventueel aangevuld met relevante werkervaring en/of cursussen o.a. op het gebied van de techniek.
  • Affiniteit met snijprocessen en is kennis van HACCP en BRC een pré.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Kwaliteitsbewust
  • Teamspeler.

Algemene Informatie

Van nieuwe medewerkers verwachten wij de bereidheid tot het werken in wisseldiensten (dag- en nachtdiensten) en het werken op zaterdag volgens een vastgesteld rooster.

Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een functie voor langere termijn aan. Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel.

 

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt deze uitdaging jou aan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

 

 

Je reageert op de vacature Medewerker Technische Dienst Snijmiddelen bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.TD.226).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.