Vacatures

QA Specialist Labeling

 

Als de QA specialist labeling bij Hessing Supervers  werkt je zelfstandig binnen teamverband aan opdrachten gericht op het invoeren en/of controleren van gegevens in de verschillende klant specifieke productspecificatiesystemen zoals Sim, Foodscore, PS Foodservices en het eigen Hessing specificatiesysteem. Jaarlijks introduceert Hessing enkele honderden nieuwe producten zowel voor Nederlandse als  buitenlandse klanten.
Daarnaast controleer  je (private) labels op volledigheid en juistheid en toetst de informatie aan de hand van Europese en lokale  regelgeving en klant specifieke eisen. Je verzorgt  de communicatie richting de leveranciers van alle verpakkingsmaterialen die Hessing in haar fabrieken verwerkt om het nieuw ontwikkelde product haar uiteindelijke uiterlijk te kunnen geven! Binnen het gehele  ontwikkelingsproces ben je de spin in het web tussen Commercie, toeleveranciers en de afdeling Productontwikkeling .

Wat vragen wij van je

  • Hbo opleiding (bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie of Voeding), aangevuld met relevante werkervaring en mogelijk cursussen o.a. op het gebied van food labeling;
  • kennis van kwaliteitszorgsystemen (HACCP, BRC, IFS, SQMS, en GMP);
  • leergierige persoonlijkheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse  taal in woord en geschrift is een absolute must.

Wat bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Wij bieden een goed salaris conform de cao voor de groothandel groente en fruit. Daarnaast bieden wij diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en personeelskorting op onze producten in onze groente winkel. Wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.


Over ons:

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

 

solliciteren

Ben jij ambitieus in de food sector en pragmatisch ingesteld? Dan vragen wij je om direct te reageren door hieronder je gegevens in te vullen. Je kunt ook even bellen als je vragen hebt met Jiska Andeweg (Recruiter) via telefoonnummer 06-40021468 of via  e-mail jiskaandeweg@hessing.eu.

Je reageert op de vacature QA Specialist Labeling bij Werken bij Hessing (Zwaagdijk.QHSE.239).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.