Vacatures

Storings- en onderhoudsmonteur

 

Wil jij graag jouw technische kennis inzetten om het gehele machinepark optimaal te laten functioneren? Werk jij graag fulltime, in wisselende diensten en binnen een zeer gezond maar wel dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Jij als technisch expert verhelpt storingen aan onze diverse productiemachines op elektronisch en mechanisch gebied. Wij hebben veel verschillende machines in het machinepark staan, waardoor het iedere keer weer opnieuw een leuke uitdaging is. Jij bent de redder in de nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen. Jij hebt uitvoerende werkzaamheden, maar het wordt zeer gewaardeerd als jij proactief meedenkt, oplossingen aandraagt en advies geeft. Daarbij is jouw verantwoordelijkheid om het geplande technisch onderhoud uit te voeren, administratief af te handelen en kan ingezet worden op technische projecten. De productie gaat dag en nacht door, waardoor ook jij in een wisselende diensten komt te werken (ochtend – middag – nacht) met de 9 andere storings- en onderhoudsmonteurs. Samen worden de diverse werkzaamheden opgepakt.

Jouw profiel

  • Jij hebt een opleiding richting elektrotechniek of mechatronica;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als monteur binnen een dynamische werkomgeving;
  • Jij hebt kennis van PLC en werkt graag met diverse culturen;
  • Je bent flexibel inzetbaar, proactief, zelf startend en werkt graag klantgericht;
  • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook zeer goed zelfstandig aan de slag.

Interesse?

Lijkt deze baan jou een mooie uitdaging en denk jij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze afdeling Technische Dienst in Helmond? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onze website. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met onze P&O afdeling via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Storings- en onderhoudsmonteur bij Werken bij Hessing (Helmond.TD.117).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.