Vacatures

Medewerker Ontvangst Goederen/ Heftruckchauffeur

 

Word jij ook zo blij van een opgeruimd magazijn?

Voel jij je thuis in een dynamisch, gezond en ambitieus familiebedrijf waar jouw eigen ontwikkeling voorop staat? Zie jij het als een ultieme kans om, samen met jouw team van collega’s, mee te bouwen aan een verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Medewerker Ontvangst Goederen – 38 uur per week – 2 of 3-ploegendienst

 

Werkzaamheden:

Als medewerker ontvangst goederen ben jij werkzaam als inbound logistiek medewerker waarbij jij verantwoordelijk bent voor alle binnengekomen goederen (groenten, fruit en specialiteiten. Jij ontvangt en controleert de binnenkomende goederen en maakt ze verzendklaar. Ook verzorg je de volledige administratieve afhandeling (registreren en inboeken) en beheer je de voorraad volgens FIFO. Veilig werken, voedselveiligheid en kwaliteit van producten staan bij jou hoog in het vaandel. Samen met jouw collega’s borg je de veiligheid en kwaliteit van de producten. Je staat nauw in contact met de productieafdelingen en voorziet hen continue van een nieuwe voorraad producten.

Jij:

 • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
 • Bent in het bezit van een geldig Hef- en/of Reachtruckcertificaat;
 • Hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Voelt je als een vis in het water in een dynamische en hectische werkomgeving;
 • Hebt kennis van voedselveiligheid en stelt hoge kwaliteitseisen(HACCP en BRC);
 • Beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Bent een echte teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag;
 • Werkt graag in wisselende diensten, op zaterdagen en feestdagen.

Werktijden:

Wij werken in 2- en in 3-ploegen, Dit is afhankelijk van de afdeling.

 • 06.00 - 14.30 uur
 • 14.00 - 22.30 uur
 • 21.00 - 05.30 uur
 • +/- 25 zaterdagen op jaarbasis beschikbaar (2x per maand)

of

 • 06.00 - 14.30 uur
 • 14.00 - 22.30 uur
 • +/- 25 zaterdagen op jaarbasis beschikbaar (2x per maand)

Salaris:

Medewerker Ontvangst Goederen: C (€ 5,76 - € 14,43), wij kennen een 38-urige werkweek en een 4-wekelijkse salarisbetaling.

Plaats binnen de organisatie:

Je rapporteert aan de Teamleider Ontvangst Goederen & Intern Transport. Je onderhoudt interne- en externe contacten.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de Medewerker Ontvangst Goederen waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de afdeling HR via 0492-592797 en vraag naar Ingrid Joosten.

Je reageert op de vacature Medewerker Ontvangst Goederen/ Heftruckchauffeur bij Werken bij Hessing (Helmond.ontvangst.209).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.