Vacatures

Lijnverantwoordelijke (lijnoperator)

 

Heb jij de persoonlijkheid waar wij naar op zoek zijn? Kun jij de verantwoordelijkheid dragen voor de aansturing van een groep van 6-12 productiemedewerkers en ook nog eens jouw productielijn draaiende houden? Word jij enthousiast van het werken met machines en mensen om het beste uit je productielijn te halen en ben jij ook nog eens een echte teamspeler? Dan ben jij de lijnverantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn!

Organisatie en afdeling

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert Hessing een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. Voor de grootste productieafdeling van Hessing Helmond, zijn wij momenteel op zoek naar stressbestendige lijnverantwoordelijken. Op de afdeling High Care werken in de drukste periode van het jaar meer dan 100 medewerkers per dag en worden er veel maaltijdsalades gemaakt. Het is een hele uitdaging om deze dagverse producten iedere dag weer opnieuw te produceren en op tijd in de winkels van onze klanten te hebben.. Als lijnverantwoordelijke op de High Care afdeling ben jij er verantwoordelijk voor om samen met jouw - team de dag doelstellingen van jouw productielijn te behalen. Jij hebt daarbij oog voor het productieproces, productielijn en productiemedewerkers.

Jouw werkdag

Het is 06.00 uur ’s ochtends; jij hebt de machine opgestart, alle componenten voor de maaltijdsalades zijn aan de productielijn gezet en de productiemedewerkers staan te popelen om van start te gaan. Nog even wat extra aandacht en zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Nog een check of de twee nieuwe collega’s aan jouw lijn het ook begrepen hebben. Alle ogen zijn op jou gericht, jij geeft het startschot.

Jullie gaan vol enthousiasme van start, maar na enige tijd heeft de machine storing. Geen paniek! Je blijft rustig en geeft uitleg aan de medewerkers aan de lijn. Je zorgt dat iedereen een taak heeft. Gelukkig heb jij voldoende technisch inzicht om zelf eenvoudige storingen te verhelpen of je roept de technische dienst in voor hulp. Mocht je nog geen of weinig ervaring hebben opgedaan als operator of lijnverantwoordelijke, door onze interne opleiding heb jij de kneepjes van het vak zo onder de knie. Storing opgelost, iedereen gereed? Produceren maar!

Het is 11.30 uur, tijd voor de gezamenlijke lunch en te genieten van jullie super heerlijke maaltijdsalades die in de kantine voor een prikkie te koop zijn. Door jouw natuurlijk overwicht weet jij jouw team na de lunch opnieuw te stimuleren en motiveren. Ondertussen denk je proactief mee over procesverbeteringen en heb je continu oog voor kwaliteit en veiligheid. Iedere dag ben jij weer supertrots op het team als alle geplande maaltijdsalades geproduceerd zijn.

Als lijnverantwoordelijke op de High Care afdeling:

  • Ben jij in staat om een groep van 6- 12 productiemedewerkers aan te sturen;
  • Heb jij een natuurlijk overwicht, toon je daadkracht, ben je resultaatgericht, flexibel en laat jij je niet snel uit het veld slaan;
  • Voel je je als een vis in het water in een hectische productie omgeving;
  • Heb je kennis van voedselveiligheid en stel je hoge kwaliteitseisen (HACCP en BRC);
  • Beheers je de Nederlandse taal en/of Engelse taal (Pools is een pré);
  • Vind je het een uitdaging om met diverse nationaliteiten samen te werken;
  • Heb je voldoende technisch inzicht om kleine storingen op te lossen en jouw productielijn draaiende te houden;
  • Werk je in wisseldiensten (vroeg en laat, vroeg of verlengde diensten) en ben je bereid om eens per twee weken op zaterdag te werken;
  • Je probeert het maximale uit je lijn te halen met de hoge kwaliteitseisen en doet dat allemaal op een veilige manier.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen Hessing Supervers wordt gewerkt met een divers, gedreven en ambitieus team. Er is volop mogelijkheid voor trainingen, opleidingen en ontwikkeling. Beloning is conform cao, daarnaast biedt Hessing Supervers collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan en bovenal een prettige werksfeer.

Geïnteresseerd in deze functie?

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben jij de lijnverantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via 0492-592797.

Je reageert op de vacature Lijnverantwoordelijke (lijnoperator) bij Werken bij Hessing (Helmond.inpakschalen.286).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.