Vacatures

(Allround) Monteur

 

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Superverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijke en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing Supervers. De productie vindt plaats op 6 locaties in Nederland, Duitsland en Denemarken, waaronder op deze vestiging in Belfeld.

Hessing Supervers is gespecialiseerd in de bewerking van verse groenten. In Belfeld werken ongeveer 200 enthousiaste medewerkers, die strikt toezien toe dat grondstoffen volgens specificatie verwerkt worden tot frisse en smakelijke producten, die voornamelijk worden afgezet in het “foodservice” kanaal.
 

De functie:

Als (allround) Monteur Technische dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud volgens planning aan machines, installaties, gebouwen en terreinen zowel op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Daarnaast verhelp je storingen en help je mee bij de implementatie van investeringsprojecten. Dit alles doe je volgens de richtlijnen van het managementsysteem voor voedselveiligheid (ISO 22000) en milieu (ISO 14001).

De werkzaamheden vinden plaats in 2 ploegen met een bereikbaarheidsdienst volgens rooster. Het team bestaat uit 5 medewerkers

Tot jouw takenpakket behoren:

 • Het (preventief) onderhouden van machines, installaties, gebouwen en terreinen.
 • Het verhelpen van storingen in de productie.
 • Het actief meedenken met en uitvoeren van verbeterprojecten aan productieapparatuur en middelen.
 • Het succesvol implementeren van investeringsprojecten.
 • Zorgen voor goede documentatie van werkzaamheden.
 • Het beheren van de werkplaats en het reserveonderdelenmagazijn.
 • Begeleiden van toeleveranciers bij werkzaamheden.

 

Je profiel:

 • Je hebt een technische mbo-opleiding (minimaal nivo 3) bij voorkeur werktuigbouwkunde, elektrotechniek of Mechatronica met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent gedreven, zelfstandig en in staat om technische problemen gestructureerd aan te pakken en werk van een kwalitatief hoog niveau af te leveren. Bij het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden heb je continue aandacht voor veiligheid en voedselveiligheid. Je bezit voldoende aanpassingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Steekwoorden waar je jezelf in terugvindt, zijn: zorgvuldig, analytisch, besluitvaardig, zelfstandig, stressbestendig en klantgericht (in- extern). Je functioneert goed in teamverband in een productiegerichte werkomgeving.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Belfeld.

 

Ons aanbod:

 • Het betreft een uitdagende en afwisselende functie;
 • Je komt terecht in een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf met een open, collegiale no-nonsense cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn goed (o.a. salaris, 38-urige werkweek, 26 vakantiedagen en  opleidingsmogelijkheden). 
 • Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

 

Je reactie:

Wil je als Monteur Technische Dienst bij ons aan de slag? Dan kun je hiervoor solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met Mathij van Baars (Hoofd TD) of de HR afdeling via 077-475 22 55 of stuur een e-mail naar recruitment@greenfood.nl.

 

Voor meer informatie over Hessing Belfeld zie ook: www.hessing.eu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je reageert op de vacature (Allround) Monteur bij Belfeld (Belfeld.TDS.136).

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij de desbetreffende vacature.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.

MAILME

Notitie voor bureaus
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.